« Terug

Heeft u een afvalprobleem in de omgeving van Rotterdam?

Economisch-afvalbeheer_Heeft-u-een-afvalprobleem-in-de-omgeving-van-Rotterdam_2.jpg07 mrt

In de Randstad en voornamelijk rondom Rotterdam bevinden zich veel grote bedrijven. Deze bedrijven hebben allen te maken met afval. Om hun bedrijfsruimte zo optimaal mogelijk te kunnen benutten willen ze snel van hun afval af. Economisch Afvalbeheer is als afvalinzamelaar zeer actief in deze regio. Directeur Dick Perridon: “Wij halen alle soorten afval op en hebben ervaring met het oplossen van afvalproblemen in diverse typen branches.”

Afvalbeheer

Van kleine stomerijen en restaurants tot aan jachthavens en vliegvelden: we komen overal om afval in te zamelen. Normaliter gaan we eerst bij u langs om te inventariseren wat uw situatie is en hoe we het afvalbeheer het beste kunnen regelen. Vooronderzoek op internet voeren we ook regelmatig uit.

“Wij werken met ISO-gecertificeerde dienstverleners die door het hele land rijden. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we overal afval inzamelen.”

Neem contact met ons op

Restafval en papieren afval

“Voordat er een van de dienstverleners die ik inhuur naar een klant gaat, kijk ik op Google Maps hoeveel ruimte er is om de wagen te laden en te lossen. Met name wanneer het om kleine bedrijven gaat controleer ik de omgeving. Zie ik een smalle steeg? Dan stuur ik er bijvoorbeeld een kleinere wagen naartoe. Zo hebben we een sterrenrestaurant als klant met een zeer krappe toegangspoort. Daar halen we het restafval op met een kleine vrachtwagen. Zijn papieren afval zet hij buiten zijn terrein neer, zodat we dat gemakkelijk kunnen meenemen.”

Haringparty Euromastpark

U kunt ons ook vinden op plekken waar manifestaties of festivals zijn gehouden. Wij voeren bijvoorbeeld het afval na de Haringparty in het Euromastpark af. Na de Rotterdamse Havenrun zamelen we het afval eveneens in. In korte tijd is niet meer te zien dat het festival heeft plaatsgevonden. De omgeving ziet er weer netjes uit. Dick: “Het Malieveld en diverse beurshallen nemen we jaarlijks ook onder handen.”

Afval inzamelen buiten Rotterdam

Buiten de omgeving van Rotterdam zamelen we eveneens afval in. Dick: “Wij werken met ISO-gecertificeerde dienstverleners die door het hele land rijden. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we overal afval inzamelen. Zo hoeven we nooit ‘nee’ aan een klant te verkopen.”

Neem contact met ons op

« Terug

Gerelateerd nieuws

Wij hebben een selectie gemaakt van branche gerelateerde nieuwsberichten welke mogelijk ook voor u interessant zijn.

Scroll naar boven