Over ons

Afval wilt u het liefst zo snel mogelijk de deur uit hebben. Het staat in de weg, het kan gevaarlijk zijn en het ziet er slordig uit. Voor het eindelijk is opgehaald bent u vaak een paar weken verder en dat is zeer onwenselijk. Bij Economisch Afvalbeheer is daarvan geen sprake: u belt en het afval wordt snel opgehaald. Wij lopen graag een stapje harder voor onze klanten.

Persoonlijke en flexibele dienstverlening

Bij ons staat niet het afval, maar de klant op nummer één. Daarom hanteren wij een persoonlijke en flexibele werkwijze. Wij verdiepen ons in de situatie van uw bedrijf en stemmen onze diensten daarop af. Om u zo snel mogelijk van uw afvalprobleem af te helpen, werken wij samen met verschillende ISO-gecertificeerde dienstverleners. Hierdoor kunnen we vrijwel altijd een chauffeur vinden die de container komt ledigen wanneer het u uitkomt. Altijd tegen marktconforme tarieven.

Wij lossen uw afvalprobleem op

Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van afvalinzameling: van recht-toe-recht-aan afval tot aan chemisch afval. Wanneer u dat wenst komen we persoonlijk kijken naar uw afvalprobleem. Dit doen wij meestal dezelfde dag nog. Wij zullen inventariseren welke containers u nodig heeft, waar onze vrachtwagen kan staan, of er een bepaalde verpakkingswijze nodig is, et cetera. Wilt u graag dat wij uw afval sorteren? Geen probleem, dit kunnen we ook voor u regelen.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over onze producten of over ons kunt u 24/7 telefonisch contact met ons opnemen. Wij maken geen gebruik van een antwoordapparaat en staan u dus te allen tijde persoonlijk te woord.

NEEM CONTACT OP

  • over-ons-advies-economisch-afvalbeheer.jpg

Direct contact en altijd bereikbaar

Wij vinden het prettig om direct contact te hebben met onze klanten. U heeft dus nooit te maken met een antwoordnummer of een doorkiesmenu. Bovendien zijn we altijd bereikbaar. We nemen de telefoon 24/7 op en berichten via SMS, WhatsApp en e-mail beantwoorden we binnen een uur. Zo kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn. Ook zijn we proactief. Wanneer we weten dat u gesloten bent tijdens een vakantie, mailen we de week ervoor met de vraag of u voor de vakantie uw container nog wilt laten ledigen.

Kostenbesparend advies

Naast het leveren van diverse kwalitatief hoogwaardige containers, geven we u graag kostenbesparend advies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op welke zaken u kunt besparen. Wilt u meer weten over onze afvalinzameling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Scroll naar boven