« Terug

“Wij zamelen afval in wanneer het de klant uitkomt”

Economisch-afvalbeheer_Wij-zamelen-afval-in-wanneer-het-de-klant-uitkomt_1.jpg10 jan

Afvalinzameling gaat het hele jaar door. Wel heeft u te maken met piekmomenten, waarop u meer afval heeft dan doorgaans gebruikelijk is. Daarnaast zijn er momenten waarop het niet schikt dat er afval wordt opgehaald. Economisch Afvalbeheer houdt hier allemaal rekening mee. “Wij zamelen afval in wanneer het de klant uitkomt”, aldus directeur Dick Perridon.

Altijd bereikbaar

“Wij zijn altijd direct telefonisch bereikbaar voor onze klanten. Zo kunnen we hen zo goed mogelijk van dienst zijn en zo snel mogelijk van hun afvalprobleem afhelpen. Ook wanneer ze appen, mailen of sms’en krijgen ze in korte tijd een berichtje terug”, aldus Dick. Om afvalbeheer op deze flexibele manier te kunnen regelen werken we samen met verschillende ISO-gecertificeerde dienstverleners. Zo kunnen we altijd wel iemand sturen om uw afval op te halen. Afvalinzameling ’s avonds en in het weekend is eveneens mogelijk.

“Wij zijn altijd direct telefonisch bereikbaar voor onze klanten. Zo kunnen we hen zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook wanneer ze appen, mailen of sms’en krijgen ze in korte tijd een berichtje terug.”

Neem contact met ons op

Afvalbeheer

In de meeste gevallen verloopt de afvalinzameling vlot. Wanneer u dat wenst kan onze dienstverlener uw afval sorteren en verpakken. We zijn in dat geval wat langer bezig op uw terrein. Er zijn ook logistieke uitdagingen waarbij het afvalbeheer enkele dagen duurt. Dit vinden wij geen probleem, want hier kunnen we ons op instellen.

Proactieve houding

Als wij het nodig achten, nemen we zelf contact met u op voor afvalinzameling. “Wij hebben een proactieve houding ten opzichte van onze klanten. Zo houden we bijvoorbeeld schoolvakanties in de gaten en bellen we scholen op met de vraag of ze hun afvalcontainers vlak voor de vakantie willen laten ledigen. Dit vinden ze prettig, want dan hoeven ze er niet zelf achteraan. Bovendien ruikt het pand lekker fris als ze na de vakantie weer terugkomen”, aldus Dick.

Toekomst Economisch Afvalbeheer

“Ik zie de toekomst van Economisch Afvalbeheer positief tegemoet. Klanten waarderen onze persoonlijke manier van werken en het feit dat we altijd bereikbaar zijn. Ze weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat wij hun afvalprobleem te allen tijde oplossen”, aldus Dick.

Neem contact met ons op

« Terug

Gerelateerd nieuws

Wij hebben een selectie gemaakt van branche gerelateerde nieuwsberichten welke mogelijk ook voor u interessant zijn.

Scroll naar boven