« Terug

Ideale oplossingen voor uw afvalproblemen

Economisch-afvalbeheer_Ideale-oplossingen-voor-uw-afvalproblemen.jpg15 nov

Zoekt u een oplossing voor uw afvalprobleem? Economisch Afvalbeheer komt graag bij u langs om te beoordelen wat de juiste aanpak is. “Er zijn talloze inzamelmogelijkheden. Door goed met u te overleggen komen we erachter welk middel geschikt is voor uw afvalprobleem”, aldus directeur Dick Perridon. Welke inzamelmogelijkheden bieden wij?

Afvoeren chemisch afval

Wat betreft het afvoeren van chemisch afval ontzorgen we onze klanten volledig. Wij zoeken uit wat er met hun chemische afval moet gebeuren en welk inzamelmiddel daarvoor nodig is. Denk aan een accubak, ASP, palletbox of Kunststof IBC. “Geven ze het inzamelmoment een keer te laat op? Geen probleem. Ik kan altijd wel een gaatje vinden om het chemische afval alsnog in zeer korte tijd op te halen”, aldus Dick. We hebben verschillende laboratoria als klant die met tevredenheid gebruikmaken van onze inzamelmiddelen. Bij een van de laboratoria hebben we zelfs een oplossing gevonden voor het kolenafval, waardoor hun kolen weer hergebruikt worden als brandstof.

“Geven ze het inzamelmoment een keer te laat op? Geen probleem. Ik kan altijd wel een gaatje vinden om het chemische afval alsnog in zeer korte tijd op te halen.”

Neem contact met ons op

Perscontainer

Wilt u ruimte besparen? Dan is een perscontainer een zeer handig hulpmiddel. Deze hoeft een stuk minder vaak geledigd te worden dan een rolcontainer en u kunt meer afval kwijt. “Perscontainers zijn vooral handig voor grote bedrijven die veel afval hebben. Ze hoeven bij wijze van spreken geen 10 rolcontainers naast elkaar te zetten”, aldus Dick.

Ondergrondse container

Als u wensen heeft op gebied van esthetiek raden we u een ondergrondse container aan. Uw afval is dan niet zichtbaar. Bij Het Industrie Gebouw, een mooi monumentaal pand in Rotterdam, hebben we onlangs ondergrondse containers geïnstalleerd. Deze ledigen we 3 keer per week, zodat de omgeving er altijd verzorgd uit blijft zien.  

Rolcontainer restaval

De rolcontainer is voor al uw restafval. Deze containers zijn erg gewild omdat u ze kunt plaatsen waar u maar wilt. Dick: “Meestal spreken we een vast ophaalmoment af. Wanneer u dit niet wilt vastleggen is dat geen probleem. U geeft aan wanneer we langskomen. Ook bepaalt u zelf of u met ons een contract wilt afsluiten. Als u per afhaalmoment wilt betalen is dat ook mogelijk. Dat geldt overigens voor al onze inzamelmiddelen.”

Neem contact met ons op

« Terug

Gerelateerd nieuws

Wij hebben een selectie gemaakt van branche gerelateerde nieuwsberichten welke mogelijk ook voor u interessant zijn.

Scroll naar boven