« Terug

“Wij laten onze klanten nooit zitten met hun afval”

Economisch-afvalbeheer_Wij-laten-onze-klanten-nooit-zitten-met-hun-afval_1.jpg20 sep

U heeft uw container te laat buiten gezet en nu wordt uw afval een week later opgehaald. Dat is erg lastig, want ruimte binnen uw bedrijf is schaars. Herkent u dit? Als u klant bent bij Economisch Afvalbeheer zal u dit nooit overkomen. Directeur Dick Perridon: “Wij laten onze klanten weten dat we eraan komen. Zo lopen we elkaar niet mis.”

Afval ophalen wanneer het u uitkomt

Veel bedrijven die zich bezighouden met afval inzamelen, doen dat vaak op vaste tijden. Als klant heeft u dan weinig te vertellen over de ophaalmomenten. Wij vinden dit geen fijne manier van werken en hebben daarom als insteek dat u bepaalt wanneer wij uw afval komen ophalen. Dick: “Voor horecabedrijven komt het bijvoorbeeld goed uit als het afval direct na het weekend, met voorkeur in de middag, wordt opgehaald. Na een weekend waarin ze hard hebben gewerkt willen ze maandagochtend graag vrij hebben. App ons bij wijze van spreken op zondagavond en wij komen maandagmiddag langs.”

“Samen met onze klanten gaan we na hoe we de afvalkosten structureel kunnen verlagen.”

Neem contact met ons op

Situatie afvalprobleem onderzoeken

Bij nieuwe klanten gaan we eerst langs om het afvalprobleem te onderzoeken. Daarbij houden we rekening met de grootte van het bedrijf, de sta-mogelijkheden van de ophaalwagen, de soorten afval, het scheiden van afval, de manier van verpakken, et cetera. “Wij hebben veel stomerijen als klant. Dit zijn kleine bedrijven die zich vaak bevinden in smalle steegjes. Met de klant overleggen we dan hoe we het makkelijkst bij het afval kunnen komen. Als het echt niet gaat sturen we een kleinere wagen langs. Zo zoeken we bij alle klanten naar de juiste oplossing.”

Afval advies

Naast het ophalen van afval geven we afval advies. Dit is een gratis dienst voor al onze klanten, waarmee wij een nog vruchtbaardere samenwerking beogen. Hierbij onderzoeken we onder andere hoeveel kosten u kunt besparen, zodat de afvalinzameling een stuk voordeliger wordt. We letten bijvoorbeeld op de overheadkosten, hoe we de transportbewegingen kunnen reduceren en hoe u afval kunt voorkomen. Daarnaast kijken we welke mogelijkheden er zijn wat betreft afvalscheiding. Hiermee kunt u ook kosten verminderen. Verder weten we alles over de regelgeving omtrent afval en kunnen u hierin op de juiste wijze begeleiden. Dick: “Samen met onze klanten gaan we na hoe we de afvalkosten structureel kunnen verlagen.”

Neem contact met ons op

« Terug

Gerelateerd nieuws

Wij hebben een selectie gemaakt van branche gerelateerde nieuwsberichten welke mogelijk ook voor u interessant zijn.

Scroll naar boven