« Terug

Zo lossen wij uw afvalprobleem op

Economisch-afvalbeheer_Zo-lossen-wij-uw-afvalprobleem-op_2.jpg26 jul

Afvalproblemen zijn zeer uitlopend en kunnen complex zijn. Bij Economisch Afvalbeheer hebben we ons gespecialiseerd in alle vormen van afvalinzameling voor bedrijven. Of u nou te maken heeft met grofvuil, bouw- en sloopafval, restafval, chemisch afval, glas of papier: wij zoeken de juiste oplossing. “Wij komen persoonlijk langs bij onze klanten om te onderzoeken wat wij voor hen kunnen betekenen”, aldus directeur Dick Perridon.

“Wij vinden het belangrijk dat het afvalbeheer van onze klanten écht goed geregeld is.”

Afvalbeheer

Economisch Afvalbeheer werkt samen met verschillende ISO-gecertificeerde dienstverleners. Zij zamelen het afval in en zetten nieuwe containers neer. Ook kunnen we ze inzetten om uw afval te sorteren, wanneer u dat lastig vindt. Dick: “Wij vinden het belangrijk dat het afvalbeheer van onze klanten écht goed geregeld is. Daarom geven we hen ook gratis advies op gebied van kostenbesparing. Op het voorkomen van afval, overheadkosten, verwerkingskosten, enzovoort, valt al zoveel te besparen.”

Neem contact met ons op

Chemisch afval afvoeren

Afvalinzameling houdt niet alleen het ophalen van containers in. Soms staan we voor grote logistieke uitdagingen. Bij Den Breejen Yacht Painting houden we ons bijvoorbeeld bezig met staalgrit. Tijdens het stralen van de grote jachten van hun klanten ruimen wij het staalgrit op, volgens een zeer strakke planning. Hier zijn we vaak enkele dagen mee bezig, want dit chemische afval moet op de juiste wijze worden afgevoerd. Dit alles doen we in nauw overleg met deze klant.  

Altijd bereikbaar

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij het allerbelangrijkste. We zijn 24/7 bereikbaar per telefoon. Klanten kunnen ons ook sms’en, WhatsAppen en e-mailen. “De reden dat wij altijd bereikbaar zijn is omdat we optimale service willen verlenen. Als een klant belt voor afvalinzameling staan we binnen enkele dagen bij hem op de stoep. Op de dag zelf bellen we de klant op tijd, zodat we zeker weten dat hij aanwezig is. Zo kan onze dienstverlener de afvalcontainer altijd meenemen,” aldus Dick. “Hebben we te maken met een nieuwe klant? Dan ga ik vaak dezelfde dag nog langs om te inventariseren hoe we zijn afvalprobleem kunnen oplossen. Hierbij houden wij ons altijd aan de marktconforme tarieven, want wij vinden het belangrijk dat klanten nooit te veel betalen voor afvalinzameling.”

Neem contact met ons op

« Terug

Gerelateerd nieuws

Wij hebben een selectie gemaakt van branche gerelateerde nieuwsberichten welke mogelijk ook voor u interessant zijn.

Scroll naar boven