« Terug

Economisch Afvalbeheer: afvalinzameling op een unieke wijze

Economisch-afvalbeheer_Economisch-Afvalbeheer-afvalinzameling-op-een-unieke-wijze_1.jpg31 mei

Afval bent u liever kwijt dan rijk. Het staat in de weg, het kan gaan stinken en het veroorzaakt mogelijk gevaarlijke situaties. Economisch Afvalbeheer begrijpt dat als geen ander. Wij lossen uw afvalprobleem zo snel en zo efficiënt mogelijk op. “Wij lopen graag een stapje harder voor onze klanten en hebben ons daarom een unieke werkwijze eigen gemaakt”, aldus directeur Dick Perridon.

Flexibel afvalbeheer

Economisch Afvalbeheer is nu al zo’n 15 jaar actief in Rotterdam en omgeving. Samen met zijn vrouw Hellen lost Dick vele afvalproblemen succesvol op. Hellen verwerkt de administratie en Dick houdt zich bezig met de afvalinzameling en het klantcontact. “Economisch Afvalbeheer gaat zeer flexibel te werk. Ik heb er namelijk voor gekozen samen te werken met verschillende ISO-gecertificeerde dienstverleners. Zo kan ik het afval laten ophalen wanneer het mijn klanten uitkomt. Van drie weken wachten tot de container eindelijk is geleegd, is geen sprake. Het komt regelmatig voor dat we de volgende dag al voor de deur staan”, legt Dick uit. “Bovendien ben ik altijd bereikbaar voor mijn klanten. Bellen ze ’s avonds of in het weekend? Geen probleem. Ik neem gewoon de telefoon op of stuur een berichtje. Ze horen bij ons nooit een antwoordapparaat.”

Neem contact met ons op

Afvalproblemen oplossen

Bedrijven moeten hun afvalproblemen zelf oplossen van de overheid. Hier zijn echter allemaal regels aan verbonden, waardoor het wellicht lastig voor u is om het overzicht te houden. Economisch Afvalbeheer is ervoor om u te helpen. Wij onderzoeken wat belangrijk is voor uw bedrijf, wat het beste tijdstip is om in te zamelen en welk inzamelmiddel het meest geschikt is. Ook geven we u graag advies zodat u fors op uw bedrijfsafvalkosten kunt besparen.

“Van drie weken wachten tot de container eindelijk is geleegd, is geen sprake. Het komt regelmatig voor dat we de volgende dag al voor de deur staan.”

Shell Aircraft

Complexe afvalproblemen zullen we nooit uit de weg gaan. Zo hebben we voor het afvalprobleem van Shell Aircraft op Rotterdam Airport ook een goede oplossing gevonden. Op vliegvelden zijn er strikte regels en er moeten allerlei formulieren worden ingevuld. Wij schrikken daar niet van en zijn voor Shell aan de slag gegaan. Nu halen we regelmatig hun chemische afval, zoals kerosine, van de jets. Dick: “Deze persoonlijke aanpak passen we ook toe bij onze andere klanten. Elk bedrijf is anders en heeft zijn eigen afvalproblemen. Voor ons is het altijd opnieuw weer een logistieke uitdaging waarbij we de wensen van onze klanten op de eerste plaats zetten.”

Neem contact met ons op

« Terug

Gerelateerd nieuws

Wij hebben een selectie gemaakt van branche gerelateerde nieuwsberichten welke mogelijk ook voor u interessant zijn.

Scroll naar boven